Петър Волгин, който е втори в листата на кандидатите за

...
 Петър Волгин, който е втори в листата на кандидатите за
Коментари Харесай

Петър Волгин: С „Възраждане“ имаме обща борба за българската свобода и независимост

 еп

 

Петър Волгин, който е втори в листата на претендентите за евродепутати, е взел решение да се включи в политическия живот, а не просто да го разяснява в профил, когато е схванал, че единствено със средствата на публицистиката свободата и демокрацията не могат да бъдат избавени, стана ясно от телевизионно изявление, където той бе посетител.

 

„ Вече са прекалено много политиците, както в България, по този начин и в доста други страни в Европейски Съюз, които желаят да слагат усмирителна риза на свободната мисъл. Можем да ги спрем единствено когато самите ние се включим в политиката. Виждате, че огромните рискове идват извън. Опасности, както за независимостта на страната, по този начин и за свободата на словото. Например, Европейският съюз наложи тотална възбрана върху съветските новинарски канали на териториите на страните членки. Като публицист постоянно съм се борил против ограничението на свободата на информацията. Ще продължа да върша това и в Европейския парламент, в случай че получа доверието на гласоподавателите. “, разяснява още Волгин.

 

Според него вместо властта да се концентрира да построява по-добър свят, тя се пробва да бори политическата незаинтересованост и разочарованието у гласоподавателите, като крие истината за упадъка на политическия ред, в който живеем. 

 

„ Така се ражда цензурата. “, сподели Волгин и добави: „ Цензурата предхожда ограничението на човешките права, тя е първата крачка към следващ цялостен надзор. Свободата на информация възпитава мислещи и мощни човеци. Забраните пораждат и опозиция, и боязън, и яд, и бягство, и в последна сметка ни лишават от истината. Защото истината е в сравнението. Тя би трябвало да е осъзната, направена от нас истина, а не да бъдем наливани на конвейер с комфортна на властта истина. Така че аз избрах „ Възраждане “, тъй като предпочитам да произнасям истината. “, показа Петър Волгин.

 

За него е доста значимо това, че политическата организация пази правилата както на персоналната независимост, по този начин и на българската самостоятелност. 

 

„ Именно заради това си държание тази партия е обект на неспиращата клеветническа акция. „ Възраждане “ обаче устоя и през днешния ден е още по-силна. Това потвърждава, че когато казваш истината, нищо не е в положение да те спре. По мой адрес също са писани и говорени безчет неистини. И доста постоянно ме питат по какъв начин устоявам на клеветническите нападки. Всъщност, когато казваш истината, не е мъчно да издържиш. Защото колкото и бъбрива да е лъжата, тя постоянно си остава неистина и няма по какъв начин да се окаже по-силна от истината. „ Възраждане “ е партия с бъдеще. “, сподели в умозаключение Петър Волгин.

 

Българските жители могат да дадат доверието си на " Възраждане ".

с номер 12 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР